Το Captain’s House Hotel είναι πλήρως ανακαινισμένο και βρίσκεται στο κέντρο της Σκάλας της Πάτμου στην περιοχή του Κονσολάτου, σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από τον κεντρικό λιμένα του νησιού, καθώς και δίπλα σε ένα από τα ποιό γραφικά εξωκκλήσια της Πάτμου η Αγ Παρασκευή.

Επίσης ένα από τα πλεονεκτήματα του ξενοδοχείου είναι ότι βρίσκεται στο κέντρο της Σκάλας και γύρω από αυτό υπάρχουν εστιατόρια, σούπερ μάρκετ και άλλα.

Είναι ένα πανέμορφο, παραδοσιακό, οικογενειακό ξενοδοχείο όπου η ευγενική οικοδέσποινα και το έμπειρο προσωπικό του ξενοδοχείου φροντίζουν για τις ανάγκες του κάθε φιλοξενούμενου – πελάτη προνοώντας τα θέλω και του πιο απαιτητικού έτσι ώστε να νοιώθει πράγματι σαν να είναι στο σπίτι του Καπετάνιου.
 

Το καλοκαίρι είναι η ποιο ωραία εποχή για να περάσετε τις διακοπές σας στην Πάτμο, να μαγευτείται από τις υπέροχες παραλίες του νησίου και τα ανεκτίμητα του τοπία του.     Σας περιμένουμε λοιπόν να απολαύσουμε στο οικογενειακό περιβάλλον του ξενοδοχείου μας το καλοκαίρι του 2013.


Έκπτωση 20 % στην ενοικίαση αυτοκινήτου από πελάτες του ξενοδοχείου